Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеський депутат веде бізнес в окупованому Криму

Бюро економічної безпеки розслідує справу щодо одеського депутата-забудовника. На початку розслідування детективи підозрювали, що його фірми не сплачують податки. Проте під час розслідування правоохоронці виявили у депутата діючий бізнес в окупованому Криму, повідомила пресслужба БЕБ.

Сьогодні в Бюро економічної безпеки повідомили, що їхні детективи викрили одного з депутатів Одеської міської ради у веденні бізнесу в тимчасово окупованому Криму за законодавством країни-агресора російської федерації.

Вірогідно мова йде про депутата від партії «Довіряй Ділам» Андрія Кісловського, який ще не так давно був заступником голови військового комісара в Приморському районі Одеси.

Правоохоронці вказують, що депутату фактично належить товариство, яке займається будівництвом елітної нерухомості. За даними детективів його підприємство ухилилося від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток на загальну суму понад 7,5 млн грн.

Під час обшуків в офісах фірм депутата детективи виявили та вилучили 125 печаток підконтрольних йому компаній. З них 15 печаток від підприємств нерезидентів, у тому числі 2 компанії з білорусі. Також було виявлено первинні документи організацій та інших підконтрольних підприємств.

В ході обшуку детективи знайшли і документи, які підтверджують, що компанія депутата працює у тимчасово окупованому Криму за законодавством рф.

Не виключено, що мова йде про мережу дельфінаріїв «Немо», які й досі продовжують працювати в Криму.

«Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками ч.3 ст. 212 Кримінального Кодексу України (умисне ухилення від сплати податку на додану вартість, мита, що призвело до фактичного ненадходження до держбюджету коштів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури», – зазначили в БЕБ.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір