Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

НАЗК запрошує бажаючих долучитися до санкційного тиску на рф

Національне агентство з питань запобігання корупції запросило всіх бажаючих приєднатися до спільної боротьби з ворогом. Волонтерів-розслідувачів навчать шукати інформацію про майно та бізнес осіб, пов’язаних з державою-агресоркою, що допоможе надалі накладати санкції на всіх, хто причетний до нападу на Україну.

НАЗК спільно з ГО «Інститут постінформаційного суспільства» започаткували новий проєкт, для посилення санкційного тиску проти росії. Для його реалізації будуть залучені звичайні громадяни, які хочуть отримати навички розшуку активів та приєднатися до боротьби проти агресора.

Громадськості пропонують опанувати інструменти та технології Open Source Intelligence (OSINT), які допоможуть шукати інформацію про активи росіян та інших осіб, що підтримують терористичну країну.

В НАЗК кажуть, що учасники проєкту зможуть шукати та передавати докази прямо зі свого смартфона чи ноутбука. Громадських волонтерів-розслідувачів навчать усього необхідного для подальшої роботи на користь держави.  

Щоб приєднатися до «санкційної розвідки», необхідно заповнити коротку анкету за посиланням. 

Після цього з вами зв’яжуться для знайомства та запрошення на безплатні майстер-класи по OSINT. Обіцяють, що майстер-класи будуть побудовані на реальних кейсах. 
«НАЗК запрошує всіх бажаючих долучитися до «санкційної розвідки» проти рф. Це першій формат взаємодії громадськості і державного органу в поєднанні з санкційною політикою та OSINT. Ми пропонуємо навчання громадських волонтерів-розслідувачів OSINT, які готові допомагати державі в санкційний політиці. І, якщо, ми говоримо про санкції як про зброю, то кожен громадянин може використовувати цю зброю разом з нами», — підкреслила очільниця напрямку мінімізації корупційних ризиків в санкційній політиці НАЗК Агія Загребельська під час презентації дослідження «Галузь OSINT в суспільній та державній діяльності».

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір