Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі затримали заступника голови військової адміністрації

Вчора, 3 січня, співробітниками Служби безпеки України було затримано заступника начальника Одеської обласної військової адміністрації. Мова йде про Олега Муратова. Як повідомляє видання «Думська», посилаючись на власні джерела в прокуратурі, співробітники СБУ підозрюють Муратова в отриманні великого хабаря.  

Під час обшуку за місцем проживання Муратова, за даними «Думської», знайшли 80 тисяч доларів США — щоправда, задекларованих. Наразі чиновник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання і завтра йому мають обрати запобіжний захід. Гроші посадовцю передав депутат облради та чиновник.

Тим часом в пресслужбі Одеської обласної прокуратури журналістці «Антикорупційного виміру» відповіли, що не можуть ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію. Наша редакція очікує офіційного повідомлення.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

2 коментарі

  1. […] В Одесі затримали заступника голови військової адміні…Автор: Катерина МаденсВчора, 3 січня, співробітниками Служби безпеки України було затримано заступника начальника Одеської обласної військової адміністрації. Мова йде про Олега Муратова. Як повідомляє видання «Думська», посилаючись… […]

  2. […] В Одесі затримали заступника голови військової адміні…Вчора, 3 січня, співробітниками Служби безпеки України було затримано заступника начальника Одеської обласної військової адміністрації. Мова йде про Олега Муратова. Як повідомляє видання «Думська», посилаючись… […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір