Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі листоноша привласнила пенсій на 70 тис. грн

Одеська поліція викрила одеситку, яка за кілька днів привласнила пенсії чотирнадцяти осіб на загальну суму в 70 000 гривень. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП.

Правоохоронці встановили, що 43-річна одеситка отримувала у відділенні гроші й мала доставити їх місцевим мешканцям. Однак вона вирішила нажитися коштом пенсіонерів. Жінка підробляла підписи отримувачів в платіжних відомостях, а готівку залишала собі. 

Частина ошуканих осіб, до яких не дійшли їхні пенсії, звернулися до правоохоронців. Одразу після цього поліція викрила одеситку у злочинній схемі. Виявилося, що за декілька днів листоноша привласнила пенсії чотирнадцяти громадян на понад 70 000 гривень.

Наразі правоохоронці вже зібрали докази та повідомили листоноші про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 та ч.ч. 1, 3 та 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. 

«Йдеться про привласнення чужого майна, яке було ввірене особі та підроблення офіційного документа, з метою використання його підроблювачем, та використання завідомо підробленого документа, зокрема вчинене повторно та в умовах воєнного стану. Максимальне покарання, яке загрожує жінці за такі злочини, – позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», – повідомила старша слідча у справі Юлія Бондаренко.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір