Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ТОП-10 власників Bitcoin: депутати з Одеси зайняли майже всі місця в рейтингу

Перший в Україні рейтинг власників біткоїнових мільйонів показав, що краще за всіх в країні заробляти вміють діючі та колишні одеські депутати. Адже вони зайняли майже всі місця в рейтингу 10 найбагатших власників цієї криптовалюти. Цікаво, що до рейтингу не потрапило жодного народного обранця з інших регіонів.

Про це стало відомо завдяки «Bitcoin Magazine Ukraine» на конференції «Follow Bitcoin» 17 лютого.

Першим номером в рейтингу став колишній депутат Одеської міської ради від труханівської партії «Довіряй Ділам» Дмитро Палпатін. За даними видання він володіє понад 7700 BTC, що за курсом на 1 лютого становить 178 млн доларів.

На другому місці опинився діючий депутат Одеської районної ради від «Відродження» Іван Бойченко з 5750 BTC, що дорівнює 133 млн доларів. У 2017 році, коли Бойченко був депутатом облради, його затримали разом з заступником керівника Ізмаїльської прокуратури після отримання хабаря в 40 тис. доларів.

Екснардеп з ВРУ VIII скликання Дмитро Голубов посів третє місце з 4376 BTC, тобто 101 млн доларів. Слідом за ним йде діючий народний депутат Анатолій Урбанський з активами в розмірі 4256 BTC, які дорівнюють 98 млн доларів.

До рейтингу також потрапив колишній депутат Одеської обласної ради від «Батьківщини» Руслан Табунщик у якого назбиралось крипти на восьме місце в рейтингу – 1600 BTC (37 млн доларів).

Закривають рейтинг також одесити. На дев’ятому місці – ексдепутат регіонал Валентин Волканов, у власності якого 1500 BTC (35 млн доларів). Останнє місце посів колишній депутат «Довіряй Ділам» Дмитро Пеструєв, який володіє 1318 BTC, тобто 30 млн доларів. Він з родиною, доречі, здебільшого заробляє на смерті, оскільки фактично є монополістом на похоронному ринку Одеси.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір