Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Херсоні уклали угоду на ремонт укриттів із львів’янкою, яка про це не знала: після скандалу вона закрила ФОП

Відділ з питань цивільного захисту Херсонської міської ради уклав кілька угод на виконання ремонтів укриттів у Херсоні із ФОПом Савіцькою Вікторією Тарасівною. Херсонські журналісти виявили, що пані Вікторія — львів’янка, яка навіть не знає про ці угоди.

За трьома договорами вона мала отримати з бюджету Херсона 7 637 244 грн. Це кошти на ремонти кількох укриттів у Херсоні. Ось одна з угод. З міркувань безпеки відділ цивільного захисту приховав адреси укриттів, що підлягали ремонту. У телефонній розмові пані Вікторія, основний КВЕД якої — індивідуальна мистецька діяльність (за таким кодом працюють зокрема журналісти, фотографи, інші митці), повідомила, що не знає про жодні укладені угоди та перебуває у Львові. Між тим, в угодах були і підпис, і печатка начебто пані Вікторії.

Угоду після скандалу розірвали «У зв’язку з неможливістю приступити до виконання робіт через наявність обставин непереборної сили».

А вже станом на 26 жовтня 2023 року ФОП Савіцька припинений. Журналісти стверджують, що договори розірвали за кілька годин після того, як вони поставили чиновникам питання про них. А Вікторія Савіцька розповіла, що дрібними ремонтами займаться її чоловік, однак ні про які контракти на сім мільйонів і мови бути не може. 

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв про укладання угод на ремонт укриттів у Херсоні з ФОПом, якому на момент укладання угоди було всього 6 днів.

Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір