Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині інспектора поліції на воді затримали за хабар 100 тисяч гривень

В селищі міського типу Маяки під Одесою на хабарі затримали інспектора Управління авіації та поліції на воді Національної поліції. За даними джерел «Антикорупційного виміру» йдеться про затримання підполковника поліції Віталія Зелінського на хабарі в 100 тисяч гривень. 

Затримання проводили співробітники Служби безпеки України, які вже декілька місяців спостерігали за правоохоронцем. Провадження проти нього було відкрите за частиною 2 статті 364 (зловживання владою) та частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Як зазначає джерело «Антикорупційного виміру», правоохоронцям вдалося зафіксувати, як Віталій Зелінський впродовж вересня-листопада 2023 року вимагав та отримав хабар. За гроші він обіцяв не перешкоджати перевезенням рибалок та інших відпочиваючих на човнах по річці Дністер в районі смт. Маяки. 

Цікаво, що Віталія Зелінського затримали в селі Маяки на території, якою користується ГО «Товариство мисливців та рибалок ХХІ століття». Зауважимо, що ця громадська організація керується Георгієм Мельниченком – зятем колишнього голови Одеської обласної держадміністрації Сергія Гриневецького. Крім того, Мельниченко є членом партії «Довіряй ділам» та очолює Білгород-Дністровську районну раду. 

Читайте також: Скільки зарплатні отримували з херсонського бюджету колаборанти

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір