Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підприємця з Кіровоградщини підозрюють в привласненні 140 тисяч гривень під час ремонту шкільного укриття

На Кіровоградщині повідомили про підозру директору товариства, яке виконувало підрядні роботи з ремонту укриття у місцевому навчальному закладі. За версією слідства, підрядник недовиконав робіт та недопоставив матеріалів на 140 тисяч гривень. Але гроші отримав в повному обсязі. 

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, керівник підрядного підприємства свідомо вніс до актів виконаних робіт неправдиву інформацію. Йдеться про завищення обсягів будівельних робіт, використаного матеріалу та обладнання. 

Цей факт підтвердила експертиза, зазначають правоохоронці. Відтак з бюджету на рахунки підрядної компанії перевели зайвих 140 тисяч гривень. Директору товариства повідомили про підозру. Йому інкримінують незаконне заволодіння бюджетними коштами. 

Читайте також: В Одесі підрядник на ремонті укриття «домалював» 160 тисяч гривень

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

4 коментарі

  1. […] Розтрата на ремонті укриття. Цього тижня прокуратура також взялася за підрядника, який ремонтував сховище в одній зі шкіл області. За версією слідства, підприємство отримало за контрактом усі кошти, але не виконало всі передбачені роботи. […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір