Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Розтрата 368 тисячі на закупівлях для ЗСУ: Підозри отримали двоє одеських посадовців та підприємець

Двоє службовців Одеського квартирно-експлуатаційного управління (КЕУ), а також підприємець отримали підозри в розтраті коштів. Йдеться про заволодіння сумою в понад 368 тисяч гривень на закупівлі твердого палива для ЗСУ. 

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції. Поліцейські вважають, що начальниця паливної групи Одеського КЕУ змовилась з інженером КЕУ, що відповідав за державні закупівлі. З ними разом діяв і приватний підприємець. 

Слідство встановило, що начальниця з інженером під час закупівель твердого палива для ЗСУ встановлювали ціни на товар, значно вищі від ринкових. Надалі службовці КЕУ віддавали тендер наперед обраному переможцем підприємцю, якому потім переказували державні кошти.

Таким чином понад 368 тисяч гривень бюджетних коштів спільники привласнили під час закупівель для Збройних сил. Усім трьом повідомили про підозру у розтраті бюджетних коштів.

Начальниця паливної групи КЕУ перебуває під вартою з можливістю вийти під  заставу в 1,2 мільйона гривень. Такий самий запобіжний захід обрали й інженеру, з альтернативою застави в розмірі 980 тисяч гривень. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підприємцю.

Читайте також: Активісти з’ясували як витрачатиметься бюджет Одеси під грифом «на ЗСУ»

Більше публікацій Війна з росієюБільше публікацій Війна з росією »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір