Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На лаві підсудних опинився підрядник, якого звинувачують у розкраданні коштів на ремонті дитсадка в Одесі

Перед судом постане директор підрядної організації, якого звинувачують у заволодінні бюджетними коштами під час ремонту дитячого садка у Пересипському районі Одеси.

Як повідомляє Прокуратура Одещини, підрядне підприємство виконувало капітальний ремонт й впроваджувало енергозберігаючі технології у дитячому садку по вулиці Балківській в Одесі. Слідство вважає, що директор фірми навмисне вніс до звітних документів неправдиві дані. Зокрема у звітності були завищені кількість та вартість виконаних робіт.

Експертиза встановила, що заявлене в договорі покриття зі штучної трави біля дитячого садка так і не з’явилось, старі огорожі не демонтували й не встановили на їхньому місці нові. Також експерти визначили, що у звітах підрядник заявив вдвічі більший обсяг робіт з заповненням віконних прорізів готовими віконними металопластиковими блоками, ніж є насправді.

Правоохоронці вважають, що директор підрядної організації таким чином привласнив понад 1,3 мільйона гривень з бюджету. Раніше йому повідомили про підозру у заволодінні бюджетними коштами та підробленні офіційних документів. Наразі обвинувальний акт щодо нього прокурори направили до суду.

Фото: Одеська обласна прокуратура

Читайте також: В Одесі судитимуть підрядника: підозрюють, що «нажився» на ремонті укриття

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір