Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Держвиконавця та експрацівника прокуратури судитимуть за спробу видурити в жінки 35 тисяч доларів хабаря

Виконавця районного відділу Державної виконавчої служби в Одесі та колишнього працівника прокуратури звинувачують у шахрайстві та підбурюванні до хабаря. Слідство вважає, що держвиконавець зі спільником обманом виманили у знайомої 35 тисяч доларів за працевлаштування до прокуратури. 

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, державний виконавець дізнався, що знайома його друга претендує на вакантну посаду прокурора в окружній прокуратурі Одеси, й запропонував свою допомогу у працевлаштуванні. Зокрема держвиконавець за 35 тисяч доларів гарантував жінці, що завдяки його зв’язкам у прокуратурі вона отримає вакантне місце. 

Для переконливості виконавець навіть залучив свого знайомого — колишнього працівника прокуратури. Правоохоронці встановили, що насправді держвиконавець хотів вкрасти гроші жінки й не збирався їй допомагати з працевлаштуванням.

І державного виконавця, і колишнього працівника прокуратури затримали у січні цього року після отримання 35 тисяч доларів від жінки. Їм висувають обвинувачення у підбурюванні до хабаря та завершеному замаху на шахрайство. Їхню справу розглянуть у суді. 

Читайте такожЗа хабар судитимуть начальника караулу ДСНС на Кіровоградщині

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір