Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаєві на прибирання парків хочуть витратити півтора мільйона 

КП «Миколаївські парки» оголосило закупівлю робіт з прибирання міста за 1,5 мільйона гривень. Окрім самого прибирання та вивозу сміття, виконавець повинен буде фотографувати результати прибирання на кожному об’єкті. 

Про це пишуть журналісти видання «Інтент». Комунальне підприємство «Миколаївські парки» хоче закупити роботи з прибирання тротуарів та пішохідних доріжок, а також збирання опалого листя з подальшим його вивозом з міста. Територія, яку прибиратиме переможець тендеру, займає понад півтора мільйона квадратних метрів в межах міста. 

За це підрядник отримає майже 1,5 мільйона гривень. Прибирати парки і сквери підприємство повинно буде до кінця 2024 року. Зокрема йдеться про сквери «Трояндовий», «Єкатерининський», «Вітовський», «Металург», «Матері», «Сквер подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС», «Сквер імені В.І. Коренюгіна», «Каштановий», «Юних героїв»  «Сквер Т.Г. Шевченка», а також парк «Перемоги», парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва «Флотський бульвар», вулицю Соборну та інші вулиці міста. 

Окрім самого прибирання, підприємство, яке переможе на тендері, повинно буде навантажувати й вивозити сміття у призначені для цього місця. Також підрядник має щодня фотографувати та знімати виконану роботу на кожному об’єкті.

Читайте також: «Херсонелектротранс» закуповує матеріали у компанії, поміченої в сумнівних закупівлях

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір