Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ВАКС зобов’язав привести свідка у справі кропивницької експрокурорки, яку судять за хабар

Вищий антикорупційний суд вдруге застосовує привід до свідка у справі Світлани Клюкіної, колишньої прокурорки з Кропивницького. Її 13 січня 2016 року затримали після одержання хабаря у 6,8 тисячі доларів. 

Про це повідомляє портал «Слово і діло». У Вищому антикорупційному суді триває розгляд справи щодо обвинувачення в корупцій колишньої прокурорки з Кропивницького Світлани Клюкіної. На чергове засідання 5 травня ВАКС постановив примусово привести свідка.

З Єдиного державного реєстру судових рішень відомо, що до таких дій суд вдався через те, що свідок умисне не з’являється до суду попри повідомлення. Його примусово викликали й на попереднє засідання 26 квітня.

Світлану Клюкіна обіймала посаду начальниці відділу процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області. У січні 2016 року їй повідомили про підозру в одержанні хабаря. 

Слідчі вважають, що вона змовилась зі своїм знайомим Сергієм Льовіним, й разом вони вимагали 6,8 тисячі доларів за відкликання апеляції в кримінальній справі. Крім того, детективи встановили факт підробки і викрадення офіційних документів. Згодом Світлану Клюкіну звільнили з прокуратури.

Зазначимо, після звільнення з Кропивницької прокуратури, Світлана Клюкіна розпочала індивідуальну адвокатську діяльність. Станом на зараз обвинувачена продовжує захищати в суді інтереси сторін: справи з її представництвом можна знайти в судовому реєстрі. 

Читайте також: На Кіровоградщині судитимуть податківицю, яка за 90 тисяч обіцяла «допомогти з документами»

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Кропивницький вимірБільше публікацій Кропивницький вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір