Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаїв шукає кошти для побудови асфальтного заводу та переробки зруйнованих росією об’єктів

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич та голова ОВА Віталій Кім представляють Миколаївщину у Берліні на конференції з відбудови Ukraine Recovery Conference. Очільники міста та області презентують проєкти з відновлення регіону й шукають партнерів, охочих долучитись до цього процесу. 

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич у коментарі журналістці «Антикорупційного виміру» розповів, що намагається знайти фінансування для проєкту побудови асфальтного заводу, який перероблятиме залишки об’єктів, які зруйнувала росія.

«Ми спільно з Японією працюємо над будівництвом заводу з перероблення сміття зі зруйнованих об’єктів. І наступним етапом ми хочемо побудувати з нього асфальтний завод», — розповідає Миколаївський міський голова. 

Відео: Антикорупційний вимір

Для реалізації проєктів з відбудови Миколаївщині необхідна партнерська підтримка. За цим на конференцію приїхав голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. Він розповів «Антикорупційному виміру», що прибув разом з представниками територіальних громад й вони вже мають заплановані зустрічі з потенційними інвесторами, де зможуть обговорити співпрацю.

«У нас організовані зустрічі з багатьма незалежними партнерами, такі як «Hyundai». Також плануємо зустрічі з інвесторами з Кореї. Це гарна можливість домовитись про співпрацю, адже жителям Кореї заборонено в’їжджати в Україну через небезпеку», — розповів Віталій Кім.

Відео: Антикорупційний вимір

Як повідомляє «Вікно Відновлення», 11 та 12 червня Німеччина та Україна спільно приймають цьогорічну конференцію з відновлення України в Берліні. Понад 2000 учасників із понад 60 країн обговорять, як ще краще підтримати відновлення України.

Читайте також: Мустафа Найєм та його заступники написали заяви про звільнення з Агенства відновлення

Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

4 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір