Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Майже половина одеситів вважає місцеву владу корумпованою, ще третина — байдужою

Соціологічна група «Рейтинг» провела опитування в містах України. Питання стосувались як соціальної складової, так і оцінки діяльності місцевої влади. Результати свідчать про те, що 45% одеситів вважають представників влади в місті корумпованими. 

Про це повідомляє «Інтент». Так, опитування проводилось з 13 квітня по 14 травня 2024 року за допомогою інтерв’ю вдома у респондентів. Одесити по різному оцінили діяльність місцевої влади. Зокрема, 37% жителів вважають, що самозбагачення є ключовим фактором у прийнятті рішення депутатами місцевих рад.

45% одеситів бачать місцеву владу корумпованою, 35% вважають її непрозорою, 34% жителів міста думають, що серед місцевої влади присутнє кумівство. Разом з тим, якщо порівняти ставлення одеситів до міського голови, міської ради та ОВА, то найкращі показники у Геннадія Труханова. 35% одеситів вважають, що Геннадія Труханова потрібно переобрати на наступний термін, проте 46% одеситів думають, що  мер повинен відпрацювати свій термін і бути переобраним. 

Загалом 11% опитуваних повністю схвалюють діяльність Труханова і ще 42% швидше схвалюють його діяльність. Також жителі Одеси песимістично оцінюють економічне становище міста та країни в цілому. 

Читайте також: Депутати проголосували за: Одеському меру Труханову підвищили зарплату і даватимуть премії

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір