Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Головне про корупцію на Херсонщині за тиждень. Огляд

Тиждень, що минає, запам’ятався кількома гучними новинами щодо Херсонщини – і традиційно йдеться як про корупцію, так і про колаборантів. Проте були і позитивні новини, зокрема, з конференції у Берліні.

Херсон був представлений на Ukraine Recovery Conference – URC2024 у Берліні. Зауважимо, що стенду Херсона на форумі громад поміж інших міст не було. «Зал Херсону» був у зоні, куди обмежено пускали пресу. Херсон зосередився не на презентаціях, а на переговорах з потенційними партнерами. Редакції вдалось отримати коментар заступника начальника Херсонської МВА Віталія Бєлоброва, аби дізнатись, із чим приїхав Херсон на конференцію.

Підозру отримала суддя з Генічеська Юлія Берлімова, яка чинить так зване правосуддя в окупованій Херсонщині. Ще кілька суддів теж «чекають» подібних підозр.
Регіональне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало трьох учасників торгів з малої приватизації підприємства на Херсонщині. Товариства заплатили 204 тисячі гривень штрафу за те, що узгодили свою поведінку перед аукціоном.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір