Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Екснардепа Корнацького підозрюють у незаконному отриманні компенсації за житло

Народний депутат у 2014 – 2019 роках міг незаконно отримати кошти з бюджету за проживання у готельному номері, яку призначали народним депутатам, що не мали власних помешкань у столиці, повідомляє видання «Центр публічних розслідувань» з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру (САП).

Наразі справа на стадії досудового розслідування. За інформацією медіа, йдеться про Аркадія Корнацького, який балотувався до парламенту від партії «Блок Петра Порошенка» в Первомайську Миколаївської області та входив до складу однойменної фракції. Після своєї каденції балотувався на посаду президента України.

За даними САП, він незаконно отримав 914 тисячі гривень компенсації. Його підозрюють у зловживання владою або службовим становищем.

Як повідомляв раніше «Антикорупційний вимір», компанія Корнацького за безцінь користувалась 46 гектарами сільськогосподарської землі. Сам Корнацький та його родичі, які наразі значаться засновниками компанії «Агрофірма Корнацьких» мали російське громадянство. Одна з засновниць компанії досі громадянка рф і володіє бізнесом у росії.

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір