Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Для Одещини розробили сайт, що інформує про виділені міжнародними партнерами кошти на відновлення

Для відбудови і відновлення Одеської області міжнародні партнери регулярно виділяють допомогу. Аби контролювати її розподіл та збирати актуальні потреби, донори розробили для регіону платформу «Spilnota».

Про це йдеться в Telegram-каналі Олега Кіпера, голови Одеської ОВА. Для відновлення і відбудови Одеської області міжнародні донори вже виділили 815 тисяч євро допомоги від початку року. Аби зібрати всі потреби регіону в одному місці й контролювати розподіл допомоги, для Одещини розробили онлайн-платформу «Spilnota».

Це сайт, на якому всі громади можуть заявити про свої потреби, а донори — вибрати проєкт, який вони хочуть підтримати, й перевірити, куди й на що йдуть виділені кошти. Наразі на платформі розміщені заявки про необхідність генераторів для закладів, потреби у капітальному ремонті будівель та інше.  

«Основні переваги платформи — це відкритість, можливість подачі необмеженої кількості заявок, прозорість на всіх етапах, зручний та доступний функціонал, можливість збору інформації про реалізовані проєкти та історії успіху, можливість контролю з боку всіх учасників процесу, захист сторін від недобросовісних контрагентів та найголовніше  — підзвітність», —  повідомляється у Telegram-каналі Олега Кіпера.

Читайте також: Миколаїв першим в Україні запустив сайт з моніторингу гуманітарної допомоги, — Сєнкевич

Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір