Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Роботу Миколаївської міської ради оцінили найнижче з-поміж обласних центрів 

Експерти перевірили діяльність міських рад в обласних центрах України після початку повномасштабного вторгнення. Миколаїв отримав найнижчу оцінку щодо діяльності депутатів, а також найбільший відсоток депутатів, які прогулюють засідання.

Про це йдеться у щорічному моніторингу, який провели експерти всеукраїнської громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад». В моніторингу оцінили діяльність понад 800 депутатів 15 міських рад. З них найбільший середній бал продемонструвала міськрада Львову — 4,4 бала. В найменшу кількість балів оцінили діяльність мерії у Миколаєві та Харкові — по 2,2 бала. 

Діяльність депутатів міськрад Києва, Кропивницького, Луцька, Рівного, Сум, Запоріжжя оцінили в межах від 3 до 3,8 бала. У межах від 2,3 до 2,9 бала оцінили діяльність мерії у містах Вінниця, Івано-Франківськ, Одеса, Хмельницький, Черкаси, Чернігів.

Також експерти проаналізували, як депутати відвідують засідання та сесії міських рад. Виявилось, найбільше прогульників у Миколаївській та Чернігівській областях —  31% депутатів регулярно пропускає засідання. В Одеській міській раді це число складає 27%.

Читайте також: Майже половина одеситів вважає місцеву владу корумпованою, ще третина — байдужою

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

  1. […] України після початку повномасштабного вторгнення. Миколаїв отримав найнижчу оцінку щодо діяльності депутатів, а також найбільший […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір