Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Жителі Миколаївщини отримали понад 366 мільйонів компенсації за єВідновленням

Жителі Миколаївщини подали 7244 заяви на компенсацію зруйнованого житла і отримали понад 366 мільйонів гривень компенсації за зруйноване житло за програмою єВідновлення від початку повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє Миколаївська ОДА. Так, від початку дії програми єВідновлення надійшло 7244 заяви від жителів Миколаївської області щодо компенсації за пошкоджене майно. З них 4023 власники нерухомості вже отримали перший платіж на суму понад 359 мільйонів гривень, а 65 власників отримали перші платежі на суму понад 7 мільйонів гривень (виплати на капітальні ремонти житла, пошкодженого внаслідок російських обстрілів).

Також вже затверджена сума компенсацій для 4411 заявників у розмірі понад 471 мільйон гривень. Також від миколаївчан надійшло 1266 заяв щодо купівлі майна, взамін того, яке не підлягає відновленню. 

З них комісія розглянула і затвердила позитивне рішення для 679 людей. Вони отримали сертифікати на купівлю нового житла на суму в понад 881 мільйон гривень. Ще дев’ять громадян отримали кошти для будівництва нового житла на суму понад 12,9 мільйона. 

Читайте також: На Херсонщині 4 тисячі жителів отримали кошти на відбудову житла через «єВідновлення»

Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір