Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Головне про корупцію на Херсонщині за тиждень: зрадники, суддя з підозрою та виїзне засідання уряду

На досі не звільнену суддю-зрадницю чекає суд, а на антиукраїнський контент — блокування. Тим часом на виїздному засіданні уряду повідомили про виділення коштів для Херсонщини. «Антикорупційний вимір» пропонує добірку новин цього тижня з Херсонщини. 

Цього тижня стало відомо про те, що суддю-зрадницю, яка працює з росіянами у Генічеську, Наталю Шарко, судитимуть за державну зраду. Офіційно вона лишається в Україні суддею, хоч і не отримує вже зарплатні. Скільки вона заробляла, що робить зараз і з якими зрадниками ще пов’язана, читайте в цьому матеріалі.

Уряд виділяє кошти на блокування антиукраїнського контенту в Україні, зокрема на Херсонщині. Ця новина вже викликала реакцію херсонських колаборантів. Читайте про виділення коштів та невдоволеного херсонського пропагандиста Євгена Брикова, який ще нещодавно отримував бюджетні українські кошти, а нині працює на росіян.

Уряд також провів виїзне засідання Кабміну на Херсонщині. Це не нова ініціатива – Кабмін так подорожує по прифронтових територіях. Читайте, що ухвалили і пообіцяли, ось тут.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір