Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині ремонти дитсадків довірили 20-річній студентці

Чиновники Сафʼянівської сільської ради в Ізмаїльському районі без використання електронної системи провели закупівлі з ремонту у двох дитячих садках. Обидва контракти дісталися «новонародженій» підприємиці Аміні Замфіровій, яка є студенткою третього курсу педуніверситету.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на Prozorro.

Фото: Фейсбук

Управління освіти Сафʼянівської сільської ради 1 серпня уклало дві угоди з ремонту в яслах-садках громади майже на 1,25 млн бюджетних грн. Йдеться про роботи з підготовки до опалювального сезону та ремонту санвузла для ясел-садка «Джерельце» в селі Камʼянка, а також ремонт підвалу під укриття в закладі «Золотий ключик» у селі Сафʼяни. 

В обох випадках чиновники самі обрали підрядника, без використання електронної системи. Тож обидва договори підписали з ФОП Аміна Костянтинівна Замфірова.

Як фізична особа-підприємиця Аміна Замфірова зареєструвалася лише 24 дні тому. Це не завадило Управлінню освіти Сафʼянівської сільської ради в один день без конкуренції віддати їй два підряди загальною сумою майже 1,25 млн грн.

Невідомо, чи має 20-річна студентка хоч аби який досвід в проведенні ремонтів укриттів чи систем опалення. 

У травні 2024 року Аміна Замфірова виступала на конференції Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського. Там вона представляла свою наукову роботу як студентка третього курсу спеціальності «політологія».

Читайте також: Депутат, засуджений за корупцію, заробить на ремонті поліцейської станції на Одещині

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

9 коментарів

  1. […] Йдеться про роботи з підготовки до опалювального сезону та ремонту санвузла для ясел-садка “Джерельце” в селі Кам’янка, а також ремонт підвалу під укриття в закладі “Золотий ключик” у селі Саф’яни, повідомив “Антикорупційний вимір”. […]

  2. […] Ремонти дитсадків довірили 20-річній студентці. Чиновники Сафʼянівської сільської ради в Ізмаїльському районі без використання електронної системи провели закупівлі з ремонту у двох дитячих садках. Обидва контракти дісталися «новонародженій» підприємиці Аміні Замфіровій, яка є студенткою третього курсу педуніверситету.  […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір