Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Головне про корупцію на Херсонщині за тиждень: ремонт на 27 мільйонів, збитки через руйнування ГЕС та інші цікавинки

Перша декада серпня на Херсонщині – це переважно новини про завищення цін і скасовані тендери. Хоча не лише про це.  «Антикорупційний вимір» пропонує добірку новин, які були найцікавішими цього тижня.

Тендер з ремонту водопроводу на Херсонщині на майже 27 мільйонів втретє не відбувся. Йдеться про Високопілля. Через технічні особливості двічі пропозиції відхиляли – причому пропозиції однієї й тієї самої компанії. Втретє не подався ніхто. Читайте більше про те, як кубічні метри вплинули на результат торгів, ось тут.

Збитки, завдані довкіллю України через руйнування армією рф греблі Каховської гідроелектростанції, оцінюють у понад 146 мільярдів гривень.Про це на брифінгу в Дніпрі повідомив міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець. Раніше за попередніми підрахунками повідомляли про 78 мільярдів. Втім, сума буде збільшуватись. Читайте, чому так, ось тут.

Видання «Інтент» також повідомило, що  в Херсоні за тиждень уклали договорів на ремонт укриттів на понад 10 мільйонів. Йдеться про те, що відділ з питань цивільного захисту Херсонської міської ради підписав 7 договорів на ремонт найпростіших для колективного захисту населення на загальну суму 10,6 мільйона гривень. Найбільше з них уклали з ФОП, який почав займатись бізнесом лише у 2023 році.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір