Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Комунальна установа Одеси отримала адмінпротоколи за фінансові порушення на 2,1 мільйона

Державна аудиторська служба провела ревізію на комунальному підприємстві «Автотранспортне господарство Одеського міськвиконкому» й виявила там фінансових порушень на понад 2,1 мільйона гривень. 

За інформацією Держаудитслужби, Автотранспортне господарство списало палива на понад 1,5 мільйона гривень. Документів, які надавали б підстави для списання, не було, крім того, аудитори вважають, що комунальний заклад необгрунтовано збільшив витрати. 

В ході перевірки знайшли оплату на майже 209 тисяч гривень без підтверджуючих документів. Ці кошти переказали за послуги з технічного обслуговування і поточного ремонту автомобільного транспорту. Ще 70 тисяч гривень бюджет Одеси не отримав за рахунок того, що підприємство не зарахувало до нього кошти, отримані від продажу металобрухту.

Держаудитслужба встановила, що працівники комунальної установи отримали завищені відпускні, загальна сума яких сягала понад 280 тисяч гривень. Колишньому директору та окремим працівникам виплатили премій на 52 тисячі гривень, порушуючи розпорядження Одеського міського голови. 

Держаудитслужба склала протоколи за адміністративні правопорушення на посадовців «Автотранспортного господарства Одеського міськвиконкому». В протоколах йдеться про порушення законодавства з фінансових питань та порушення законодавства про закупівлі. 

Читайте також: Держаудитслужба знайшла порушень на 400 мільйонів в Одеській кіностудії, на підприємстві це заперечують

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір