Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеського нардепа Дмитрука оголосили в міжнародний розшук 

ДБР оголосило в міжнародний розшук Артема Дмитрука, нардепа з Одеси, який підозрюється у нападах на військовослужбовця та правоохоронця. Нещодавно стало відомо, що він незаконно виїхав з країни. 

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань. Так, 25 серпня цього року Генпрокурор повідомив Артему Дмитруку про підозри у заподіянні групою осіб легких тілесних ушкоджень правоохоронцю та закінчений замах на викрадення вогнепальної зброї, а також в нанесенні ушкоджень середньої тяжкості військовослужбовцю. 

«Антикорупційний вимір» писав про подробиці цієї справи. Сам Дмитрук у телеграм-каналі повідомив, що підозру йому ніхто не вручав, а початок кримінального провадження пов’язав з нібито релігійним переслідуванням. Нардеп є прибічником УПЦ МП, й у Верховній Раді лобіював інтереси цієї церкви. 

25 серпня 2024 року Офіс Генпрокурора повідомив про початок розслідування за фактом можливого незаконного перетину кордону народним депутатом України із залученням третіх осіб. «Українська правда» повідомила з посиланням на джерела у правоохоронних органах, що Дмитрук незаконно покинув територію України у суботу 24 серпня. За даними джерел, того ж дня нардеп залишив територію Молдови і полетів в Італію. 

Читайте також: Одеський нардеп Дмитрук втік за кордон: в яких скандалах він встиг засвітитися 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір