Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі на хабарі затримали посадовця: здав в оренду територію військового містечка

В Одесі затримали начальника відділу Одеського квартирно-експлуатаційного управління командування сил логістики ЗСУ. Йому висувають звинувачення у вимаганні та отриманні хабаря за передачу в оренду підприємцю території військового містечка. 

Як повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони, у липні 2024 року начальник відділу Одеського квартирно-експлуатаційного управління передав підприємцю у користування нерухомість, що належить Міністерству оборони України. 

Йдеться про приміщення площею 143 квадратних метри та технічний майданчик площею 60 квадратних метрів військового містечка. Посадовець нібито вимагав щомісячну плату від підприємця у розмірі 200 доларів та одноразову «подяку» на 300 доларів за підписання договору оренди.

За ці кошти начальник відділу обіцяв сприяти в оренді приміщень та усунення перешкод під час процедур закупівель, як встановило слідство. Після отримання хабаря у розмірі 700 доларів начальника відділу Одеського КЕУ затримали. Йому повідомили про підозру у вимаганні та отриманні хабаря. 

Наразі прокурори клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді триманні під вартою. 

Фото: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону

Читайте також:Будівництво за мільйон, що залишилось на папері: Полковнику

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір