Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

«єВідновлення» у Миколаєві: понад 3 тисячі людей подали заяви на компенсацію 

Станом на серпень 2024 року за програмою «єВідновлення» надійшло 3,304 тисячі заяв на компенсацію за пошкоджене майно від жителів Миколаєва. 

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. Комісія вже розглянула і погодила 1767 заяв щодо компенсацій за пошкоджене майно. За цими заявами жителі Миколаєва отримають 92,7 мільйона гривень виплат. 

Щодо повністю зруйнованого майна, то від миколаївців надійшло 290 заяв на компенсацію за знищені об’єкти. Тож 139 людей отримають компенсацію, а 104 заяви комісія не задовольнила. 

Також 138 власників знищеної нерухомості отримали сертифікати для будівництва приватних будинків, а одна людина отримала грошову компенсацію на 343,5 тисячі гривень. 

111 власників квартир у багатоквартирних будинках Миколаєва мають отримати компенсацію на понад 120 мільйонів гривень, а власники 14 приватних будинків чекають на виплату 26 мільйонів гривень. 

Читайте також: На Одещині через «єВідновлення» власники зруйнованого та пошкодженого майна отримали виплат на 190 мільйонів

Більше публікацій Війна з росієюБільше публікацій Війна з росією »
Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір