Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Заступник голови Одеської ОВА цьогоріч продав автівку втричі дорожче, ніж придбав п’ять років тому

Дмитро Радулов, заступник голови Одеської обладміністрації, повідомив про суттєві зміни у майновому стані. Зокрема він продав свою Skoda Octavia A5 після п’яти років користування за 273 тисячі гривень. 

Про це повідомляє «Центр публічних розслідувань». Журналісти встановили, що в липні цього року нинішній заступник голови Одеської ОВА Дмитро Радулов продав свою автівку Skoda Octavia A5 2006 року випуску. Про суттєві майнові зміни чиновник повідомив у своїй декларації. 

Це авто Дмитро Радулов придбав у січні 2019-го року. У минулорічній декларації він вказав, що вона йому обійшлась у 89 тисяч гривень. Проте так сталось, що за п’ять років чиновник зумів продати свою автівку втричі дорожче, ніж придбав. 

«Щасливим» новим власником став громадянин України Владислав Постніков. Він купив Skoda Octavia A5 2006 року випуску у липні цього року у Радулова за 273 тисячі гривень. Якщо глянути аналогічні автомобілі на майданчику з продажу Auto.ria, ця сума відповідає середній вартості на ринку. А от 89 тисяч гривень вона могла коштувати лише в пошкодженому стані. 

Читайте також: Родич заступника голови Одеської ОВА заробить на запчастинах для Одесміськелектротрансу

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір