Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Вихвалявся зв’язками й «навирішував» питань на 400 тисяч: ексміліціонер з Одещини отримав підозру

На Одещині підозру у заволодінні чужим майном отримав колишній міліціонер. Досудове слідство виявило, що за гроші він обіцяв вирішення певних питань, посилаючись на зв’язки у державних органах.

Як повідомляє Національна поліція, 41-річний житель Одеського району, що раніше працював у міліції, ошукав шістьох громадян з Одещини та Дніпропетровщини. Потерпілих колишній міліціонер знаходив через спільних знайомих. Слідчі встановили, що під час спілкування ексміліціонер розповідав їм про своїх впливових родичів в держструктурах та відомствах, яких насправді не мав. 

Правоохоронці вважають, що за винагороду від 7750 гривень до 5150 доларів підозрюваний обіцяв вирішити «проблемні питання». Йшлося про отримання спеціальних перепусток для перетину зони прикордоння, вирішення різноманітних мобілізаційних питань — від оновлення даних у ТЦК та СП до отримання броні.

За версією слідства, так ексміліціонер заробив понад 400 тисяч гривень. Йому повідомили про підозру у заволодінні чужим майном та шахрайстві, вчиненому повторно. Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, та наразі він вийшов під заставу. 

Раніше щодо колишнього міліціонера вже відкривали провадження. В липні йому повідомили про підозру у шахрайстві. Тоді розслідування встановило, що чоловік вихвалявся неіснуючими зв’язками у керівництві обласної поліції і торгував посадами в органах. 

Читайте також: За гроші обіцяв посаду оперуповноваженого: Ексміліціонер з Одеси отримав підозру

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір