Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У посадовця ДМС на Одещині хочуть конфіскувати авто за понад 5 мільйонів

У Вищому антикорупційному суді розглядають позов Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо цивільної конфіскації майна посадовця ДМС на Одещині Андрія Морару. Йдеться про автівку його матері за 5,64 мільйона гривень. Офіційних збережень на таку покупку родина не мала. 

Про це повідомляє «Слово і діло». Так, прокурори САП подали позов про цивільну конфіскацію незаконно придбаного майна Андрія Морару. Чоловік обіймає посаду начальника управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії Головного управління Державної міграційної служби в Одеській області. 

Майно, щодо якого здійснюватиметься цивільна конфіскація — автівка Mercedes-Benz G 400 d, яка офіційно належить матері Андрія Морару. Але жінка навіть не має водійських прав, тож прокурори САП вважають, що посадовець сам користується авто. 

До того ж встановили, що ні матір міграційника, ні сам посадовець не мали відповідних офіційних заощаджень, щоб придбати автівку вартістю 5,64 мільйона гривень. Тож у Вищому антикорупційному суді наразі розглядають позов по суді щодо цивільної конфіскації майна посадовця ДМС. 

Читайте також: Родина Одеського митника за рік придбала автівок на понад 7 мільйонів, — НАЗК

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір