Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Вдав працівника ДБР, щоб «вибити» 60 тисяч доларів: в Одесі затримали експравоохоронця

В Одесі колишній працівник правоохоронних органів та його спільник отримали підозри у вимаганні. Як встановила прокуратура, чоловіки погрожували розправою місцевому мешканцю, аби той повернув їм неіснуючий борг у 60 тисяч доларів. 

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, колишній правоохоронець вдав з себе працівника Державного бюро розслідувань, аби разом зі спільником «вибити» у місцевого мешканця 60 тисяч доларів. Ця сума була неіснуючим боргом, яку нібито мав повернути потерпілий. 

За версією слідства, експравоохоронець та спільник стежили за чоловіком та його родиною, збирали конфіденційну інформацію, створювали компрометуючі матеріали, погрожували фізичною розправою та знищенням майна. 

Слідчі вважають, що експравоохоронець зі спільником місяць переслідували місцевого жителя. Потерпілий, побоюючись за себе та за рідних, погодився дати переслідувачам грошей. Останніх затримали під час передачі частини вигаданого боргу у розмірі 25 тисяч доларів. І експравоохоронця, і його спільника прокуратура взяла під варту без права внесення застави. 

Фото: Одеська обласна прокуратура

Читайте також: Тисяча доларів за закриття виконавчого провадження: В Одесі затримали державного виконавця

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір