Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Нова голова райсуду на Одещині під час війни задекларувала будинок за понад 3 мільйони

Новою головою Болградського районного суду стала Алла Кравцова. Жінка під час війни задекларувала вартісні будинок і землю. 

Про це пише видання «Інтент». Нова голова Болградського райсуду на Одещині Алла Кравцова змінила на цій посаді Світлану Кодінцеву. Алла Кравцова працює у цьому суді з 2010 року. У своїй декларації за 2022 рік посадовиця зазначила, що стала власницею житлового будинку площею 111 квадратних метрів, а також земельної ділянки на 1150 квадратних метрів у селі Вапнярка Одеської області.

Будинок коштував їй 3,33 мільйона гривень, а ділянка  —  391,7 тисячі гривень. У власності нової голови Болградському райсуду перебуває також автомобіль Mercedes A160 1999 року випуску, який вона придбала у 2020 році за 159,6 тисяч гривень.

Водночас на посаді судді у 2023 році Алла Кравцова отримала 1,19 мільйона гривень зарплати. У декларації посадовиця не вказала інших членів сім’ї. Журналісти «Інтенту» звернулись до голови суду за коментарем щодо земельної ділянки та будинку. Посадовиця пояснила, що будинок почали зводити ще у 2007 році на земельній ділянці, придбаній за 100 доларів через її не престижність. 

За словами Алли Кравцової, після смерті батьків у 2015 і 2018 роках, спадок оформила суддя, яка раніше не мала на це часу через робоче навантаження. Суддя підкреслила, що кожен член сім’ї тяжко працював і ніколи не відпочивав у розкішних місцях. Наразі будинок ще не завершений. 

Читайте також: Суддя з Одещини, підозрюваний в шахрайстві, відповідатиме перед законом

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір