Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Головне про корупцію на Херсонщині за тиждень: корупційні схеми на відновленні та конфісковане майно зрадника

Останні дні липня та перші дні серпня виявились спекотними для корупціонерів на Херсонщині. «Антикорупційний вимір» пропонує добірку новин, які на наш погляд були найцікавішими цього тижня.

Правоохоронці з ДБР інформують, що викрили корупційну схему з видачі водійських посвідчень на Херсонщині та Миколаївщині. Пʼятьом учасникам групи повідомили про підозру в отриманні хабарів за змовою. Серед підозрюваних начальник одного із загонів ГУ ДСНС в Херсонській області, діючий та колишній співробітники правоохоронного органу, працівник автошколи, а також посадовець територіального сервісного центру. Їм інкримінують одержання неправомірної вигоди, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Деталі за посиланням.

Одразу п’ять підрядів з ремонтів на Херсонщині дісталися підприємству, зареєстрованому у травні 2024 року. І всі підряди – без тендерів, адже це відновлення після обстрілів росіян. Кому пощастило на 6,7 мільйона гривень читайте в цьому матеріалі.

Фірма, яка вже зривала строки виконання робіт, має терміново відремонтувати чотири укриття у Херсоні. І не просто зривали строки, а спочатку переносили виконання робіт на пів року, а зрештою відмовились їх виконувати. Хто це такі, читайте тут.

Вищий антикорупційний суд стягнув активи «беркутівця» Юрія Абісова в дохід держави. Серед іншого – землі на Херсонщині, звідки Абісов родом. Фігурант «Миротворця» Абісов має великий досвід роботи у загонах спецпризначення, а з 2016 року допомагає окупаційному ватажку Криму Аксьонову. Більше про це – за посиланням.

Двоє жителів Херсонщини заочно отримали підозри у колабораційній діяльності. Правоохоронці з’ясували, що вони подалися працювати в незаконні окупаційні органи «влади».  Деталі тут

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір