Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі журналіста не пустили на сесію РДА

Журналіст видання «Інтент» не зміг потрапити до зали Одеської районної державної адміністрації, коли там проходила сесія райради. На засідання його не пустила охорона. 

Як повідомляє редакція «Інтенту», інцидент стався у п’ятницю, 20-го вересня. Журналіст не зміг пройти до зали для висвітлення сесії райради, бо охорона пропускала туди лише депутатів за списком, затвердженим головою райради Віталієм Барвіненком. 

«Як журналіст, я не входив до цього списку, тому мене відмовилися впустити», — розповів кореспондент видання «Інтент». Охорона РДА повідомила журналісту, що він має телефонувати до пресслужби обладміністрації, аби там дозволили йому пройти. 

«Я зателефонував у пресслужбу ОДА, і мені відповіли, що сесія вже завершується. Вони обіцяли надати контакт пресслужби райради, але на момент розмови жодної інформації я не отримав», — пояснив кореспондент видання. Напередодні голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко у спілкуванні з журналістом запевнив, що той може бути присутнім на сесії.

Фото: Скріншот листування з Віталієм Барвіненко, Інтент

Читайте також: Одеська облрада хоче бронювати охоронців, а ОВА приховує список підприємств, що мають бронювання

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір