Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На хабарях затримали ексначальника виконавчої служби на Одещині

На Одещині поліція затримала колишнього державного виконавця. Правоохоронці підозрюють, що за хабарі він обіцяв домогтися закриття виконавчих проваджень та допомогти з перетином кордону. 

Як повідомляє поліція Одещини, колишній начальник Ізмаїльського відділу Державної виконавчої служби пропонував допомогу з закриттям виконавчих проваджень, користуючись зв’язками в органах. Зокрема експосадовець за 30 тисяч гривень мав вплинути на колишніх колег, аби ті закрили два виконавчих провадження щодо одного чоловіка, як вважає слідство. 

Інший же громадянин мав заплатити колишньому виконавцю 8 тисяч доларів за допомогу з виїздом за кордон через офіційний пункт пропуску на кордоні з Румунією. Цю послугу експосадовець мав реалізувати нібито за допомогою зв’язків у Держприкордонслужбі.

Після отримання обох гонорарів ексвиконавця затримала поліція. Йому повідомили про підозри в отриманні неправомірної вигоди та в незаконному переправленні осіб через держкордон. Наразі підозрюваний перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Водночас щодо нього дві справи з аналогічними правопорушеннями розглядаються у суді. 

Фото: поліція Одещини

Читайте також: Тисяча доларів за закриття виконавчого провадження: В Одесі затримали державного виконавця

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір