Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині за змову оштрафували учасників закупівель для Південноукраїнської АЕС

Антимонопольний комітет оштрафував двох учасників торгів на Миколаївщині за змову. Йдеться про закупівлю мережевого обладнання для Південноукраїнської АЕС за 222 тисячі гривень.

Як повідомляє Антимонопольний комітет, у 2020 році державне підприємство «Національна атомна енергогенеруюча компанія», що відноситься до «Південноукраїнської атомної електричної станції», проводило закупівлю мережевого обладнання. Очікувана вартість становила понад 222 тисячі гривень. 

У закупівлі взяли участь ТОВ «ДТЦ ГРУП» та ФОП Спичак І.Ю. Антимонопольний комітет встановив, що підприємці під час торгів змовились між собою. Зокрема обидва учасники користувались одним і тим самим телекомунікаційним обладнанням, мали схожість у документах, закуповувались в одних постачальників, та мали між собою господарські відносини.

Це дало підставу вважати, що ТОВ «ДТЦ ГРУП» та ФОП Спичак І.Ю. узгоджували свої дії під час закупівель. За антиконкурентні дії та спотворення результатів торгів обох учасників оштрафували на 33 тисячі гривень кожного. Також обом фірмам забороняється протягом трьох років брати участь у бюджетних закупівлях.

Читайте також: Справу про розкрадання 12,3 мільйона на Южно-Українській АЕС передали до суду

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір