Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаєві ремонти укриттів регулярно робить ФОП, на якого працює лише 4 працівники

КП Миколаївської міської ради «Захист» без проведення відкритих торгів віддало черговий підряд з ремонту захисної споруди в місті ФОПу Усатий В.А. Це вже 14-й підряд від комунальників для В’ячеслава Усатого. На підприємця працює всього чотири людини.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Комунальне підприємство цього разу замовило ремонт захисної споруди за адресою Малогвардійська, 42-У  в Миколаєві. Вартість робіт складає майже 200 тис. грн. Роботи планують завершити до 31 грудня поточного року. Виконувати ремонт довірили підприємцю Усатому В.А., який зареєструвався у 2023 році.

За рік свого існування ФОП Усатий В.А. встиг укласти 14 угод із КП «Захист» на загальну суму 4,7 мільйона бюджетних гривень, переважна більшість яких – це ремонти укриттів. Однак не тільки з комунальниками ФОП Усатий В.А. укладає договори. Наразі він отримав бюджетних підрядів на загальну суму 11,5 млн грн. 

При цьому на підприємця працює, згідно з наданими на торги документами, чотири працівники. 

Як раніше повідомляв «Антикорупційний вимір», згідно з даними аналітичної системи YouControl, В’ячеслав Анатолійович Усатий у 2016 році подавався на посаду головного спеціаліста в управління державного архітектурно-будівельного контролю Миколаївської міської ради. 

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір