Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині 9,5% відсотків з усіх прокурорів мають статус особи з інвалідністю

Офіс Генерального прокурора проводить службові розслідування щодо законності отримання прокурорами в регіонах статусу особи з інвалідністю. З-поміж південних областей, на Одещині найбільший відсоток прокурорів з таким статусом — майже 10.  

Як повідомляє Офіс Генпрокурора, у Кіровоградській області всього працює 197 прокурорів, з яких 16 мають статус особи з інвалідністю. Це складає 8,1% від загальної кількості прокурорів в регіоні. 

Щодо Миколаївської області, то там з 254 прокурорів, 12 — мають статус осіб з інвалідністю, що становить 4,7%. На Одещині працює 494 прокурори, з яких 47 мають відповідний статус. Це становить 9,5% від загальної кількості. 

В Херсонській області працює 181 прокурор, і лише один має статус людини з інвалідності, це становить 0,6%. Наразі Офіс Генпрокурора проводить службові розслідування у всіх регіонах країни щодо можливих зловживань прокурорів під час отримання груп інвалідності.

Досліджують питання, пов’язані з набуттям прокурорами статусу особи з інвалідністю, а також отримання ними пенсійних виплат. 

Фото: Офіс Генпрокурора

Читайте також: Розкрадання земель та квартира за хабар: Експрокурора Одеської області судитимуть 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір