Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

По 8 років з конфіскацією: Антикорупційний суд оголосив вирок двом чиновникам з Одещини

Двом колишнім посадовцям однієї з райдержадміністрацій Одеської області оголошено вирок. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура. 

Ексголова та головний спеціаліст районної державної адміністрації засуджені до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади державної служби в органах державної влади та інших державних органах, їх апараті строком три роки, з конфіскацією всього належного їм на праві власності майна. 

В повідомленні САП зазначено, що вирок оголошено сьогодні, 17 жовтня 2022 року колегією суддів ВАКС. Експосадовців визнали винними в тому, що вони вимагали і одержали хабаря у розмірі 2 300 доларів США за погодження в інтересах третьої особи документів на отримання 2 га землі, розташованої на території Вілківської міської ради Одеської області. 

Вирок ще може бути оскаржений протягом 30 днів, шляхом подачі апеляційної скарги до Апеляційної палати ВАКС.
За даними журналіста Олега Новікова (канал NABU Daily), по 8 років колонії  отримали колишній голова Кілійської районної державної адміністрації Одеської області Віктор Грєков та колишня головна спеціалістка цієї РДА Тетяна Волкова. Вирок винесла колегія у складі: головуючого судді Віктора Маслова, суддів Ігоря Строгого та Лесі Федорак.

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини. Обласний вимірБільше публікацій Новини. Обласний вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір