Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Голова сільради на Одещині зібрався пропіаритися на солодких подарунках дітям

В Усатівській сільській раді Одеського району Одеської області вирішили, що на солодких подарунках до Дня святого Миколая, які купують за бюджетні кошти, має бути вказане прізвище сільського голови. 

Про те, що обдаровувати дітей за кошти громади будуть саме “в особі сільського голови Ю. І. Маковейчука”, сказано в Додатку 3 до тендерної документації. Всього купують 2800 подарунків за 616 тисяч гривень. 

Відповідно до Додатка 3 до тендерної документації, у кожному подарунку за 220 гривень має бути не менше 700 грамів цукерок (40 штук), а також подарунок, м’яка іграшка розміром 10 см у вигляді символу 2023 року. 

На пакуванні має бути надруковано: “Вітаємо зі святами! УСАТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Одеського району Одеської області в особі сільського голови Ю. І. Маковейчука, депутатського корпусу та виконавчого комітету”. 

Відповідно до тексту Постанови Біляївського районного суду Одеської області від 11 грудня 2018 року, колишнього члена “Партії регіонів” Юрія Івановича Маковейчука звинувачували у порушенні законодавства про закупівлі, у здійсненні закупівлі товарів, робіт і послуг без застосування визначених законодавством процедур. Однак, Юрій Маковейчук уник відповідальності. Провадження в справі про адміністративне правопорушення суд постановив закрити у зв’язку із закінченням на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення строків, передбачених статтею 38 КУпАП.  

Закупівлю солодких подарунків оголосили 29 листопада. Кінцевий термін подання пропозицій – 07 грудня 2022. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 грудня 2022. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір