Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

НАБУ передало до суду справу щодо підкупу одеського судді

Справа адвокатки Анни Беліогло та помічника судді Юрія Романенка, які намагалися “порішати” питання про скасування постанови про адміністративне правопорушення, невдовзі розглядатиметься судом.  

Нагадаємо, нещодавно ми писали про те, що в НАБУ завершили розслідування справи про спробу підкупу судді Одеського апеляційного суду. Як повідомляють у пресслужбі відомства, незабаром справу почне розглядати суд.

Як нагадали в НАБУ, підозрюваних затримали у вересні. Адвокатку звинувачують в підбурювання до надання хабаря. За даними слідства адвокатка обіцяла своєму підзахисному, що за 1700 доларів буде скасована постанова суду про притягнення його до адміністративної відповідальності. 

Своєю чергою помічник судді за 1500 доларів хотів здійснити вплив на суддю. Однак свій план не реалізував, і як вважає слідство, суддя взагалі не знала про дії помічника.

Наразі правоохоронці передали матеріали справи до Вищого антикорупційного суду України. За вчинені злочини передбачено максимальне покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір