Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд дозволив обшук: На Одещині чиновників підозрюють в розкраданні бюджетних коштів

Посадовців одного з управлінь Южненської міської ради підозрюють у розкраданні бюджетних коштів за попередньою змовою з підрядниками. Наразі суд дозволив проведення обшуку та подовжив термін розслідування, оскільки ще не готові дані експертизи. 

Як свідчать документи судового реєстру, обшуки плануються в будівлі управління освіти Южненської міської ради Одеського району Одеської області, за адресою: Одеська область, м.Южний, проспект Григорівського десанту, 26-а. 

В провадженні СУ ГУНП в Одеській області знаходяться матеріали досудового розслідування, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191КК України, щодо розкрадання бюджетних коштів посадовими особами комунальних установ та управлінь Южненської міської ради, за попередньою змовою з підрядними організаціями, всупереч інтересам держави, зловживаючи службовим становищем, з метою незаконного збагачення під час виконання будівельних робіт.

Слідчий звернувся до суду з клопотанням про проведення огляду за вказаною адресою, мотивуючи необхідністю фіксування обставин вчинення кримінального правопорушення, а також проведення експертних досліджень, висновки яких можуть бути використані як докази у кримінальному провадженні.

Також під час досудового розслідування призначено будівельно-технічу експертизу, проведення якої доручено експертам ОНДІСЕ МЮ України.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір