Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Житель Одещини заплатить 17 тисяч за спробу дати поліцейському 1500 гривень хабаря

Малиновський районний суд м.Одеси вніс вирок у справі про спробу дати хабаря працівнику поліції. Житель Одеської області за ухвалою суду мусить сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень — чоловік визнав свою провину в тому, що намагався дати поліцейському хабаря в розмірі 1500 гривень. 

Як стало відомо з тексту вироку, 08.08.2022 о 17 годині 26 хвилин наряд поліції перебував на перехресті вулиць Овідіопольська дорога та Теодора Ріхтера. До поліцейських підійшла жінка і вказала їм на автомобіль, що стояв з відчиненими дверима. Жінка сказала поліцейським, що водію, вочевидь, стало зле і він потребує допомоги. 

Поліцейські поспілкувалися з вказаним водієм та помітили запах алкоголю від чоловіка. Крім того, що водій був нетверезим, виявилося, що автомобіль зламався, а у водія наявна зброя, на яку був дозвіл, проте термін дії дозволу вже сплив. Також в автівці знайшли набої. Чоловік спробував “вирішити питання” з поліцейськими, запропонувавши їм 1500 гривень. 

Зазначається, що старший сержант поліції спочатку взяв у нетверезого чоловіка три купюри по 500 гривень і зім`яв їх у правій руці, після чого пішов до службового транспортного засобу, не вживши будь-яких заходів поліцейського реагування. Не вказано, як події розгорталися далі, проте вже 16.12.2022 року між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості. Чоловік визнав свою провину у повному обсязі. За вироком суду він має сплатити штраф.

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір