Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Посадовці одеської філії «Укрзалізниці» обклали колег «даниною» та підбурювали до розкрадання майна

Двоє працівників Одеської регіональної філії АТ «Укрзалізниця» постануть перед судом за отримання хабаря. Посадовцям інкримінують одержання неправомірної вигоди у розмірі 200 тисяч гривень. 

Як повідомила пресслужба  Одеської обласної прокуратури, обвинувальний акт вже скеровано до суду. Мова йде про двох співробітників одного з управлінь Одеської регіональної філії, відповідальних за виконання заходів із запобігання економічним правопорушенням на залізниці. 

За версією слідства, обвинувачувані налагодили незаконну схему одержання хабарів від співробітників виробничого підрозділу. Гроші брали за не створення перешкод у їхній діяльності. Тобто за те, що «закривали очі» на виявлення надлишків дизельного пального. За оборудки з надлишками пального вказані посадовці вимагали щомісячну платню у сумі 100 тисяч гривень. Також їх звинувачують в тому, що вони підбурювали керівництво виробничого підрозділу до розкрадання товарно-матеріальних цінностей Одеської залізниці.

Затримали посадовців під час одержання чергового траншу неправомірних коштів. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБУ в Одеській області за оперативного супроводу співробітників ГВ ЗНД УСБУ.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір