Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Дві одеські фірми попалися на схемах з закупівлями

Антимонопольний комітет почав вивчати діяльність двох одеських компаній, які порушили законодавство під час участі в тендерах. Мова йде про ТОВ «Геоконсалтинг» та ПП «Бюро проектування, геодезії та оцінки». 

В Південному відділенні АМКУ вважають, що ці фірми причетні до антиконкурентних узгоджених дій, які призвели до спотворення результатів торгів.

Загалом обидві фірми конкурували між собою щонайменш в 14 тендерах. Здебільшого це були аукціони, оголошені філіями портів Одещини та ПАТ «Укртранснафта» (через «Південні Магістральні Нафтопроводи»).

Зв’язок між ТОВ «Геоконсалтинг» та ПП «Бюро проектування, геодезії та оцінки» можна знайти навіть просто в Google. Обидві фірми працюють на Рішельєвській, 72. Звісно ж офіційні адреси в документах фірм різняться. 

За даними YouControl, в реєстраційних документах Мін’юсту лише ПП «Бюро проектування, геодезії та оцінки» зареєстровано на Рішельєвській, 72. Там також зазначено, що ТОВ «Геоконсалтинг» вказує адресу реєстрації Миколаївська дорога, 144. Однак на своєму сайті та в рекламі фірма пише адресу «конкурента». 

Зауважимо, що власницею ТОВ «Геоконсалтинг» є Ольга Устянська, а директором – Павло Побережнюк. ПП «Бюро проектування, геодезії та оцінки» зареєстровано на Володимира Соколовського. Директоркою в ньому є Ірина Юріївна Дамаскіна. До травня 2017 року фірмою керував чоловік депутатки Одеської міськради Ольги Квасницької, Дмитро Гречин. Однак, за часів його керівництва за даними публічного модуля аналітики BI Prozorro фірма не брала участі в тендерах. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

  1. […] Дві одеські фірми попалися на схемах з закупівлямиАвтор: Катерина МаденсАнтимонопольний комітет почав вивчати діяльність двох одеських компаній, які порушили законодавство під час участі в тендерах. Мова йде про ТОВ «Геоконсалтинг» та ПП «Бюро проектування,… […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір