Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В одному з районних судів Одеси змінилося керівництво

В Малиновському районному суді Одеси відбулися збори суддів на яких обрали нового голову та двох його заступників. 

14 березня шляхом таємного голосування головою Малиновського районного суду міста Одеси строком на три роки обрали Гуревського Володимира Климентійовича. Заступниками голови обрали суддів Старікова Олексія Олександровича та Мурзенка Максима Володимировича. Заступників також обрано шляхом таємного голосування на три роки. 

Як повідомляло раніше видання «Думська», посилаючись на апарат Малиновського суду, обрання нового керівництва обумовлене тим, що з посади голови судді пішов Леонід Лічман, який очолював установу з 1998 року.   

Леонід Лічман залишив свою посаду у зв’язку з досягненням граничного віку. Крім того, видання з’ясувало, що  син уже колишнього голови суду, адвокат Василь Лічман поліг смертю хоробрих під Бахмутом Донецької області 23 січня цього року.

Цікаво, що суддя Олексій Старіков, обраний заступником голови Малиновського райсуду, раніше привертав увагу ЗМІ тим, що начебто купив Porsche Сayenne за ціною старої «Славути». Також за даними журналістів цей суддя якось ухвалив дуже дивне рішення, повернувши підозрюваному в крадіжці майно потерпілого, вилучене правоохоронцями під час обшуку. Повернув ймовірному крадію навіть банківські картки, оформлені на потерпілого. До того ж видання 368.media стверджувало, що Олексій Старіков виправдав податківця, затриманого на хабарі в 15 тисяч доларів. Одружений цей суддя на мільйонерці.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір