Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Депутат Одеської облради без тендеру отримав підряд на майже 35 мільйонів

Компанія «Березівкаагрошляхбуд» депутата Одеської обласної ради Князя Хачатряна днями виграла контракт загальною вартістю майже 34,7 млн грн. За ці кошти фірма має виконати ремонт вулиці в селі Ставрове Подільського району. Державне підприємство, яке замовило роботи, вирішило укласти угоду з депутатською фірмою без аукціону.

Наприкінці березня ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» оголосило на сайті Prozorro про закупівлю робіт з капітального ремонту дороги на вулиці Грушевського в селі Ставрове Подільського району Одещини. Окрім ремонту покриття в межах контракту мають бути проведені роботи із влаштування водовідведення та захисту від підтоплення. 

Посадовці вирішили проводити закупівлю в форматі відкритих торгів з особливостями, що дозволяє їм не перейматися обранням найкращого з підрядників. Перемога в торгах дісталася першій ліпшій та водночас єдиній компанії, що подалася на торги. У фірми депутата Хачатряна «Березівкаагрошляхбуд» взагалі не було конкурентів.

Зауважимо, що ТОВ «Березівкаагрошляхбуд» фігурує в низці кримінальних корупційних справ. Так, наприклад, з 2020 року одеські слідчі розслідують справу про зловживання владою посадовцями Служби автомобільних доріг в Одеській області через угоду з фірмою Хачатряна щодо ремонту частини траси Одеса — Кучурган (М-16). Крім того, фірма засвітилася у справі про розкрадання коштів на ремонтах доріг Кіровоградщини.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір