Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Депутат від Слуг отримав підряд на 224 мільйони на утримання доріг району Одещини

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг» має намір підписати угоду про утримання доріг в Болградському районі за 224 мільйони гривень з компанією ТОВ «Евродор» депутата Ізмаїльської міської ради Геворга Авєтісяна. У відкритих торгах з особливостями депутатська фірма не мала жодного конкурента. Інформація про це міститься на порталі публічних закупівель Prozorro.

ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» оголосило про проведення закупівлі послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Болградського району 18 квітня. Пропозиції приймались до 26 квітня. Однак в торгах взяла участь лише одна компанія – ТОВ «Евродор», зареєстрована в Одесі за адресою Бугайовська, 60.

Згідно з даними аналітичної платформи YouControl, власниками компанії є Геворг та Наталія Авєтісян. Компанія «Евродор» фігурує в другій кримінальній справі про злочинне угрупування, що діє в Одеській міській раді. Мова йде про справу НАБУ щодо схем Бориса Кауфмана, Олександра Боруховича (Грановського) та посадовців одеської мерії. 

Зауважимо, що Геворг Авєтісян наразі є депутатом Ізмаїльської міськради від президентської партії «Слуга Народу» і головою комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку міста. У 2015 році він балотувався від партії «Наш Край» в Ізмаїльську районну раду. Того ж 2015 року його батько ексрегіонал Артак Авєтісян був кандидатом в депутати Одеської обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка».

Компанія «Евродор» давно є однією з фавориток Служби автомобільних доріг в Одеській області. Вона принесла Аветісяну підрядів майже на 3 мільярди гривень. Зокрема від держпідприємства «Служба місцевих автомобільних доріг» – майже 1,17 мільярда бюджетних гривень.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір