Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі суд відправив військового у СІЗО – підозрюють в отриманні хабаря

Одеський суд ухвалив взяти під варту командира відділення однієї з військових частин. Як повідомили в спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Південного регіону, чоловік «заробляв» на ухилянтах, видаючи себе співробітника військомату.

Співробітники Одеської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомили про підозру командиру відділення однієї з військових частин ЗСУ. Його було викрито на одержанні неправомірної вигоди.

Слідство встановило, що військовослужбовець видавав себе за посадову особу одного з Районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки в Одеській області аби отримати хабаря. 

Військовий одержав від військовозобов’язаного гроші в сумі 2500 доларів. За ці кошти він посприяв виїзду за кордон ухилянту, надавши документи, що слугували б йому законною підставою для перетину кордону. 

Військовослужбовця було затримано 2 травня, після того, як він отримав гроші та надав документи. Наразі йому повідомлено про підозру, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 268 400 гривень.

Розслідуванням справи займається слідче управління ГУНП в Одеській області разом з працівниками Департаменту військової контррозвідки СБУ.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір