Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині держслужбовець налагодив систему поборів з ресторанного бізнесу

Посадову особу Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці підозрюють у хабарництві. Як повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури, викрито одного з державних інспекторів відділу з питань праці управління інспекційної діяльності в Одеській області. Він, за даними слідства, «обілечував» ресторанний бізнес. 

Співробітника Держпраці підозрюють в тому, що він вимагав з власника ресторану хабар за не проведення у закладі перевірок та не створення штучних перешкод у господарській діяльності.

Щомісяця ресторатори мали платити за такі «послуги» по 10 тисяч гривень. Затримали службовця під час отримання 40 тисяч гривень. У прокуратурі зазначають, що затриманий інспектор продовжував вимагати гроші у бізнесменів попри те, що він вже притягується до відповідальності за корупцію. 

Затриманому повідомлено про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Його також відсторонено від займаної посади та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір